Vertaaldiensten notariaat

Een ouderschapsplan in het Spaans of Turks, een maatschapsovereenkomst in het Duits. Als notarieel vertaalbureau maakt het ons niet uit; wij vertalen solide, snel en discreet.

 

Als gerenommeerd notarieel vertaalbureau vertalen wij overeenkomsten, contracten, huwelijkse voorwaarden, erfrecht verklaringen, levenstestamenten, hypotheekakten, vennootschapscontracten, statuten, volmachten of scheidingsconvenanten.

 

Wij zijn specialist in grote, meertalige projecten. Wij vertalen allerlei soorten juridische teksten, voornamelijk vanuit het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

 

Uniek is dat wij al onze vertalers onderverdeeld hebben in juridische subdomeinen, zodat elke tekst met de beste vertaler gematcht kan worden. Dit geldt voor de talen van onze buurlanden. Naast het Frans, Duits en Engels hebben wij ook professionals beschikbaar in praktisch alle grote talen, zoals Spaans, Chinees, Arabisch, Italiaans en de Oost-Europese en Scandinavische talen.

 

 

Het native-speaker principe staat altijd centraal: elke tekst wordt vertaald door een zorgvuldig geselecteerde moedertaalspreker, die ook specialist is in het notarieel jargon.

 

Elke vertaling wordt standaard nog eens nagelezen en gecorrigeerd door een eveneens native proofreader. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u de beste vertalingen krijgt, geheel afgestemd op het specifieke juridisch jargon.

 

Wij zijn er niet alleen voor eenmalige vertalingen.

 

Veel klanten schaffen een prepaid knippenkaart aan waarmee ze een tegoed kopen en dus niet meer te maken hebben met het minimum orderbedrag. Bovendien genieten zij van een aanzienlijk lagere woordprijs.

 

In principe hanteren wij hetzelfde tarief voor alle taalcombinaties. Het tarief per woord voor een Duitse vertaling is gelijk aan dat van een Franse of Spaanse.

 

U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent.