Offerte

U bent geïnteresseerd! Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Stuur ons een email met de te vertalen tekst in Word-formaat of pdf. Wilt u een website vertalen, stuur ons dan gewoon de link en wij berekenen het exacte aantal woorden en corrigeren dit op de separate getallenreeksen. Rekening houdend met een eventuele knippenkaart calculeren wij de goedkoopste optie voor u en informeren u over de levertijd. Ter indicatie: vertalingen tot 5.000 woorden leveren wij normaal binnen vijf werkdagen plus een dag opstarttijd.

 

Wilt u sneller de vertaling ontvangen, laat ons dit dan weten. Wij zullen dan ons uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen. Wij hanteren overigens geen extra spoedtarief.

 

Stuur uw email naar info@notarielevertalingen.nl

 

Heeft u nog vragen dan kunt u ook bellen naar ons kantoor 070-356 98 04 of ’s avonds en in het weekend naar 06-450 87 492.

 

Aardigheidje: Klanten ontvangen de bestseller ‘Het geheim van de notaris‘, door Johan Nebbeling. In dit boek vertellen notarissen wat ze allemaal meemaken in hun spreekkamer. Lees hoe families door twisten worden verscheurd, partners elkaar bedriegen en ouders zich opofferen voor hun kinderen.

 

 

Klik hier voor de disclaimer en leveringsvoorwaarden