Vacatures

Tuinbouw vertalingen, Tuinbouw vertaalbureau, Landbouw vertalingen, Landbouw vertaalbureau, Agrarische vertalingen, Agrarisch vertaalbureauOm in de groeiende behoefte van onze klanten te kunnen voorzien,  zijn wij altijd op zoek naar freelance vertalers en correctoren (proofreaders).

Vertel ons uw taalcombinatie waarbij het essentieel is dat de doeltaal uw moedertaal is. Blauvelt richt zich voornamelijk op de Nederlandstalige markt. Doeltalen zijn onbeperkt, maar brontalen zijn veelal Nederlands, Vlaams, Duits, Frans en Engels.

Ook is zeer belangrijk dat u kunt aantonen ervaring te hebben in de notariële sector, door een rechten studie dan wel beroep of vertaalervaring. Uit uw CV moet dit duidelijk naar voren komen. Houd er wel rekening mee dat u ook een proefvertaling moet doen om te kijken of u het gewenste niveau behaald. Ook vragen wij drie referenties een oordeel over u te vellen.

 

Bij bewezen geschiktheid kunnen we u niet altijd een positie in ons team garanderen. Mocht uw talencombinatie al vervuld zijn dan houden we u natuurlijk wel graag in reserve.

 

Stuur uw CV en begeleidende bief naar info@notarielevertalingen.nl